En liten introduksjon

Jeg tenkte jeg skulle lage et lite intro-innlegg her siden det er første innlegget på siden min siden jeg restartet den.

Stort sett så er det en slags oppsummering av hva jeg kommer til å poste her, og hva jeg driver med.

Jeg driver jo en hel del med bilder og går mye i skogen og i byen med forskjellige kameraer og tar bilder. Stort sett analoge, men også digitale med Canon-kameraet eller Nexus 6P-telefonen min. Disse legger jeg stort sett ut på Flickr, og de som jeg liker aller best blir frontet både her og på 500px.com.

Noen av de bildene som jeg er ganske så fornøyd med kan du se i galleriet under.

Nå i det siste så har det ikke blitt så mye fotografering da jeg var uheldig og fikk 20cm med vann på gulvet i leiligheten i starten av desember og har levd i eksil på sofaen til en god venn siden den gang. All takk og ære for at vedkommende ville ta meg inn på så kort varsel og la meg bo der.

Frem til det er i orden igjen så blir det nok litt begrenset med bilder da jeg har eget fremkallingskit som jeg bruker til å fremkalle filmene jeg tar, noe som tar både plass og tid. Ellers så står også hoveddatamaskinen min på lager frem til dette er i orden, så jeg sitter med crap Lenovo-laptop som jeg kjøpte til nød. Men den fungerer til sin bruk inntil videre.

Deler av fremkallingssettet jeg har skaffet.

Jeg ser frem til å kunne fyre i gang igjen med både mer bilde-arbeid, utvikling – både i Unreal Engine og web – samt litt spill igjen.

Det blir nok postet litt om de tingene der også når jeg begynner på igjen med det, spesielt utviklingsbiten innen Unreal og på web. Jeg vil prøve å ha en allsidig blogg, samtidig som den er sporet inn på noen få hovedelementer av primærhobbyene mine.

Jeg har mange jern som skal i ilden etter hvert når det gjelder dette; blant annet så har jeg store planer om å få strukturert meg til å få lært meg webrammeverk som Angular 2, webapputvikling innen Cordova, og generell utvikling i C#. Innen C# har jeg allerede fått anskaffet meg en bok på rundt 1500 sider som jeg skal begynne å jobbe gjennom, noe som blir spennende.

Forhåpentligvis så kan det komme både underholdning og saklig innhold her som folk vil like. Gjerne ta kontakt med meg gjennom kontaktskjemaet mitt om det skulle være noe spesielt du lurer på eller vil si.

Legg inn en kommentar