Lære meg mer webutvikling og design

Siden jeg begynte å se litt på dette i 2003 så synes jeg at webutvikling har vært spennende, men jeg har ikke strukturert meg for å lære det skikkelig.

Jeg har jobbet en del med PHP, MySQL, HTML og CSS på hobbybasis siden den gang og bygd noen nettsystemer for meg selv, men ikke noe mer enn det.

Nå så kjenner jeg at jeg har lyst til å lære meg det skikkelig, og jeg har sett litt på både Angular og React som gode steder å sette fokuset, men jeg har ikke helt bestemt meg for hvor jeg skal dedikere meg ennå. Begge deler ser spennende ut.

I tillegg til JavaScript og HTML til FrontEnd så ønsker jeg å få en god base innen PHP og Node til BackEnd også. Den PHPen som jeg kan er sikkert litt utdatert nå, og jeg føler at jeg trenger å lære meg å strukturere koden min skikkelig ettersom jeg lærte det litt i rykk og napp på hobbybasis og ikke hadde noen «profesjonell» tilnærming til det.

Dette gjelder forøvrig også design-biten. Jeg synes ikke selv jeg har vært så veldig kreativ tidligere, men jeg kan heller ikke så mye om teorier og prinsipper innen det. Så det er også noe jeg ønsker å jobbe med for å få en mer helhetlig læringsopplevelse, og ikke minst for å utvikle evner som dekker et helhetlig spekter og ikke bare deler av det jeg trenger for å lage et bra webkonsept.

Jeg ser veldig i frem til å sette i gang med dette og kose meg med det fremover.

Dersom noen i Trondheim driver å lærer seg noen av disse JavaScript-rammeverkene jeg har nevnt nå, eller har tips til andre jeg bør ta en kikk på, gi meg gjerne en lyd. Jeg er gjerne med på litt sparring.

Jeg ser for meg å bruke noen ettermiddager på å kode med en god kopp kaffe på Work Work også, noe jeg tror blir moro.

Legg inn en kommentar