Angular 2, design og Node

Jeg har, i referanse til forrige innlegg, bestemt meg for å lære meg Angular etter å ha kikket litt på de forskjellige alternativene. Jeg føler at det blir det mest omgjengelige valget mitt. Da blir det nyeste versjon jeg går for — Angular 2.

Jeg skal også friske opp og oppdatere kunnskapene mine om PHP, samt lære meg skikkelig design og de prosessene og prinsippene som går derunder. 

I tillegg så skal jeg se mer på Node, noe som nesten må være med om man skal være «oppdatert» på dagens webteknologi for en god brukeropplevelse. Dette er ganske nytt for meg, så jeg ser frem til å begynne med det.

Måten jeg skal gjøre dette på er nå å bruke videokurs (inkludert oppgaver og andre resurser) via Udemy.com og jobbe på prosjekter parallelt med det langs hele prosessen slik at jeg får satt alt jeg lærer ut i praksis. Udemy er en nettside der man kan kjøpe enkeltvise kurs som man har for alltid, man slipper å betale noe månedlig abonnement slik man gjør med eksempelvis lynda.com.

Foreløpig så virker det veldig lovende. Det er gode kursholdere og det er godt strukturert innhold.

Jeg har der ordnet meg kurs innen følgende, inkludert lenker:

I tillegg til disse så skal jeg selvsagt bruke den offisielle dokumentasjonen til de forskjellige språkene og teknikkene. Om jeg finner andre relevante kurs og/eller bøker som jeg ser kan bidra til å gi meg større bredde og dybde i det jeg vil lære, så kommer jeg til å ordne meg de også.

Jeg kjenner det gir meg energi å jobbe med dette igjen da jeg liker å jobbe med webutvikling og det er godt å være i gang med å lære meg det godt igjen!

Legg inn en kommentar