Komme i gang med treninga anno 2017

Vel, jeg har nok vært ganske «idle» de siste 2 åra, det skal jeg ærlig innrømme. I 2014 og før det så var jeg i god form, løp 7-10 km 4 til 5 ganger i uka og hadde en gode rutiner som jeg trivdes veldig godt med. Nå? Not so much. Nå er det på tide å gjøre noe med det.

Etter en flytting og forskjellig som skjedde så ble det stans og jeg forsvant ned i en «komfortabel» sone som har vedvart. Jeg kjenner konsekvensene av det tynge, for å si det slik.

Endelig så er bestemmelsen tatt og motivasjonen på plass for å få kicket igang igjen treninga skikkelig og få på plass en god rutine fremover. Jeg har ordnet meg PowerBeats3, treningsklær (som passer), medlemskap på Fresh Fitness og en ny flott drikkeflaske fra Maxim. Alt som trengs for å dure i gang.

Jeg foretrekker å løpe ute i naturen og skogen, men jeg klarer ikke å løpe ute når det a) er så kaldt som nå, og b) når det er glatt på veien, så da blir det mølla frem til våren blir litt mer fremtredende og jeg kan ryke til skogs.

Ved å publisere det litt ekstra og skrive det her så føler jeg at jeg forplikter meg litt mer til det, uten at det skal være nødvendig da, men siden jeg liker å dele litt så gjør jeg det likevel. 🙂

Jeg har også en Garmin pulsklokke fra tidligere med GPS på slik at jeg kan registrere turene mine som jeg løper ute når den tid kommer. Det er jo noe som er artig å følge med på for å kunne strekke seg etter å bli bedre over tid.

Tidligere så har jeg alltid registrert denne informasjonen inn til Runkeeper.com, en tjeneste for å registrere avstand, hastighet, tid, rute, etc. Før jeg fikk Garmin-klokka så brukte jeg Runkeeper-appen på telefonen for å registrere turene mine. Det er ganske motiverende å se innpå der at jeg har registrert over 1900 km løpt siden 2011, da jeg registrerte meg der.

Det har jeg store planer om å utvide med en hel del fremover.

Legg inn en kommentar